2012. július 12., csütörtök

   Néhány részlet az útvonalról:

 Mind a négy táv együtt halad a Virágos-nyeregig. Kerékpáros felvezetés lesz a lakott terület határáig.
  Az iskola udvaráról indul a verseny. Balra fordulunk a Községház utcára. Ez egyenesen levezet a Hidegkúti útra. Ezt keresztezzük a közlekedési lámpánál. Majd megkezdjük első emelkedőnket a Dózsa György utcán. Az utca végén 45 fokban balra tartunk a Honvéd utcába. Az első sarkon 90 fokban jobbra fordulunk a Gazda utcába. Ez már kivezet minket a lakott területről.
  Ezen az útvonalon, csak ellenkező irányból, érkezik a célba az ultramaroni és maratoni táv.
A Virágos-nyeregból a sárga sávon halad együtt mind a négy táv a Csúcs-hegy ÉK-i oldalán. Amikor a sárga sáv eléri a zöld és kék sávot, a minimaraton balra, felfelé, fordul a kék és zöld sávon. A másik három táv megy egyenesen tovább a sárga sávon.
  A minimaraton szalagok mentén elhagyja a kék és zöld sávot, a nyeregben,  majd kb. száz méter után eléri a lakott teületet. Ez a Szirt utca felső vége. Útvonalunk a célig megegyezik a Terep Százason megismert útvonallal:
 A szirt utca végén balra fordulunk a Jánosbogár utcára. 30 méter után újra egy jobbos, lefele, a Gercsényi utcáig. Ott egyenesen be a házak közé a Hideg utcába. Az első  lehetséges alkalommal jobbra megyünk a Nóra utcán. Ez egy rövid utca. A végén jobbra fordulunk és átmegyünk a Paprikás-patak hídján. Innen az útvonal megegyezik a kimenetkor megismert Honvéd-utca, Dózsa györgy utca útvonallal. A Hidegkúti út keresztezése után felfele megyünk a Községház utcán. Az első sarkon jobbra fordulunk a Szabadság utcába. Balról már az iskola lesz mellettünk. A következő sarkon balra fordulunk a Kökény utcába. 50 méter után bemegyünk az iskola ajtaján. Célba értünk. Piros fehér szalagok és sárga nyilak segítik a jobb tájékozódást.

  A minimaratonon indulók nem kapnak elektronikus időmérőt. Így letéti díjat sem kell fizetni nekik.
  Útközben leolvassák és felírják a rajtszámukat. Kérjük mindenki kiabálja be a rajtszámát a pontőrnek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése